Информация за Паркет

Естествен паркет, ламинат и каква подова настилка да изберем

Естествен паркет, ламинат и каква подова настилка да изберем

Ако сте си задавали въпроса “Каква подова настилка да изберем дали естествен паркет, ламинат или друга?”, то днес ще се опитаме да ви помогнем как да подходите при подобни обстоятелства. Благодарение на огромното разнообразие от видове подови настилки, можете да избирате измежду различни предложения, спрямо вашите представи, очаквания и естествено цени и бюджет. Ще откриете различни продукти на пазара, обхващащи широка гама такива, включително ламинат, естествен паркет, екзотичен паркет, многослойни паркети и дори кожени подови настилки.

Изборът ...

Вижте още →
0

Бамбуков паркет – екзотика в интериора от Sunrise

Бамбуков паркет – екзотика в интериора от Sunrise

Един от добре познатите видове екзотични подови настилки у нас е т.нар. бамбуков паркет. Той си остава все така модерен и дори по-предпочитан, а същевременно бързо, удобно и бюджетно решение за онези от вас, които търсят нестандартна визия при избор на екзотичен паркет. Едно от основните предимства на самия бамбуков паркет е именно по-интересната му шарка и визия.

Най-често бамбуков паркет може да се срещне в два основни цвята – жълт и ...

Вижте още →
0

Дъбово дюшеме – качествен избор за прагматични хора

Дъбово дюшеме – качествен избор за прагматични хора

В търсене на една наистина качествена и дълготрайна подова настилка, можете да се спрете на варианта дъбово дюшеме. Познато с многобройните си положителни характеристики, дъбовото дюшеме е предпочитано в много домове от десетилетия наред.

Този тип дървен под е изключително устойчив във времето и сравнително лесен за поддръжка. Най-добрият вариант е да го положите в сравнително голямо помещение – като всекидневна например, за да можете да се наслаждавате на красотата му. А тя се крие в неговите широки ...

Вижте още →
0

Паркет за офис – кой е най-добрият избор

Паркет за офис – кой е най-добрият избор

Решили сте да положите паркет във вашият офис и се чудите на какъв вариант да се спрете? Вече има много варианти на пазара, както ламиниран паркет, така и масивен или пък многослоен. Но има някои основни особености, с които трябва да се съобразите, преди да пристъпите към фактическата покупка и дори да ги предвидите преди да започнете търсенето.

Най-важният фактор, който има и основно значение за инвестицията ви в подова настилка за ...

Вижте още →
0

Дюшеме и паркет – каква е разликата

Дюшеме и паркет – каква е разликата

Дюшеме или паркет?

Вероятно често сте чували термините паркет и дюшеме, когато става въпрос за масивни дървени подови настилки. Какво обаче се крие зад всяко едно от тези названия и в какво се състои основната разлика? Отговорът е много прост, а всеки един от тези два типа подове е подходящ при различни ситуации.

Дюшеме

Дюшеме се нарича масивна дървена подова настилка, която може да бъде изработена от най-различни видове дървесина, било то дъб, орех, чам ...

Вижте още →
0
Page 1 of 3 123