Информация за Промоции

Премахване на графити – абонамент за фасади

Лятото е най-добрият сезон да се справите с ужасните драсканици по фасадите на вашите сгради! Освен, че обичайно мислите за почивка, добре е точно в този период от годината да се справите с така наречените графити на фасадите на жилищните кооперации. Те представляват своебразни прояви на творчество, недорасло до красивите измерения на художествени произведения и то точно на вашите балкони или фасади на сградите в които живеете.

Тези прояви обаче могат да бъдат тотално премахнати. Два продукта ще дадат нова глътка ...

Вижте още →
0

Отстъпка 10% на первази за под през месец Септември

Отстъпка 10% на первази за под през месец Септември

Поредната промоция от Sunrise, от която ви предлагаме да се възползвате е при покупка на первази за под и корнизи от стиропор от нашия шоурум.

Ние от Sunrise мислим постоянно за вас – нашите клиенти и вярваме, че вие се нуждаете от най-доброто на пазара за интериорни решения и то на най-добрите цени в София. Това ни провокира да продължаваме да ви предлагаме всеки месец нова промоция, като сега имате възможност да закупите первази ...

Вижте още →
0

Уникална промоция за уникален продукт срещу графити

Уникална промоция за уникален продукт срещу графити

Случвало ли ви се е да трябва да пребоядисвате многократно фасадата или балкона си заради надраскани по тях графити? Ако отговорът е “ДА”, то вече има решение на вашия проблем в лицето на продуктите за защита и почистване на графити, предлагани от Sunrise. 

Само през месец Август, 2012 ще можете да се възползвате от чудесното предложение, което ви правим да закупите продукти за почистване на графити или превантивно решение от тип “Антиграфити” при 10% отстъпка.

Можете да се възползвате от нашия код ...

Вижте още →
0

Код за отстъпка при покупка от нашия шоурум за Юли 2012

Код за отстъпка при покупка от нашия шоурум за Юли 2012

Решихме да не ви караме да чакате повече, за да се възползвате от възможността да закупите най-различни решения в областта на интериорния дизайн от нашата богата гама артикули. Предлагаме ви код за отстъпка,  който ще намали цената на избрани от вас стоки със цели 7%.

Промоционаленият код за отстъпка при покупка на интериорни решения от фирма Sunrise е :

Кодът е валиден за поръчки до края на месец Юли, 2012 година. За да се възползвате от тази приятна отстъпка при ...

Вижте още →
0