Информация за Аксесоари

Масло или лак за паркет да изберем

Масло или лак за паркет да изберем

Купувайки естествен масивен паркет, без предварителна обработка, пред вас се поставя въпросът какво точно да бъде финалното о му покритие. Изборът който ще направите е от изключителна важност за последващите начин на почистване, експлоатация, специфични грижи. Този избор е от съществено значение за вашата цялостна дървена подова настилка и нейните характеристики, обусловени именно от финалното й покритие с масло или лак за паркет.

Познати са основно два вида завършващи покрития – Вижте още →

0

Монтаж на корнизи, профили и первази

Монтаж на корнизи, профили и первази

Извършването на монтаж на корнизи, без значение дали те са от стиропор или пък друг материал е една сравнително не лека задача. Препоръчително е да се извършва от професионалисти, които имат необходимите инструменти и познания в тази област. Методът е аналогичен и при монтаж на первази и профили за стени.

Ето и пълно ръководство за монтаж на корнизи, което сме създали за вас:

Стъпка 1:

Поставяте корниза да легне на двете равнини – тавана и стената и очертавате с молив по една линийка, ...

Вижте още →
0

Аксесоари при полагане на масивен паркет

Аксесоари при полагане на масивен паркет

Момента с полагане на масивен паркет е един от най-важните етапи, който ще донесе продължителна и безпроблемна експлоатация на тези подови настилки. Освен качествен монтаж, задължителен фактор за всеки един под и подова настилка, то аксесоарите при полагане на масивен паркет са не само важни, но и определящи неговата устойчивост във времето.

Една подова настилка, независимо от вида й е немалка инвестиция, която хората правят и не би трябвало да позволявате компромис с необходимите материали за ...

Вижте още →
0