Профили за стени

Профили за стени - нетипичното интериорно решение

Авангардни профили за стениАвангардни профили за стени
Класически профили за стениКласически профили за стени

Използването на профили за стени е един изключително добър начин да декорирате вашият дом или офис. Те внасят неповторим творчески дух, естетика и красота във всеки интериор.

Подходящото съчетаване на профили за стени с декоративни корнизи и первази придава завършен вид на всяка стена по един уникален и красив начин. Комбинациите могат да бъдат разнообразни, като трябва да са съвместими разбира се от една страна, а от друга – да пасват на цялостната интериорна концепция за конкретното помещение.

При нас ще откриете най-различни варианти при избор на профили за стени – от по-семпли и напълно изчистени профили за стени, през такива с нежни извивки до модели с грациозни орнаменти, за да бъдат перфектно съчетани с вашите конкретни изисквания. Благодарение на тези профили можете да направите акцент върху даден обект на стената или пък рамка, в която да има друг цвят латекс или дори стилен тапет.

Всичко това можете да реализирате чрез перфектната комбинация на профили за стени и вашите креативни идеи. Всички модели имат фабрично положено повърхностно покритие от грунд и задължително се боядисват, независимо от цвета. Може да се нанесе и декоративна мазилка върху тях. Препоръчителна практика при боядисване е да се ползва миещ се латекс, за да можете по-лесно да ги почиствате, когато това се налага.

При нас ще откриете няколко серии профили за стени, които са достъпни от горното или страничното подменю, където можете да придобиете представа за визуалните и техническите им предимства.