Информация за Статии

Вградени осветителни тела

Вградени осветителни тела

Методите и аксесоарите използвани за осветление днес могат да бъдат доста разнообразни. Широката гама аксесоари, включително вградени осветителни тела помага да постигнем желан ефект, а и да променяме до известна степен помещенията. Лампите за вграждане спомагат за осигуряването на основно, целево или акцентно осветление. Желателно е да следвате някои съвети, за да получите добро осветяване.

Вградените лампи и основното осветление

За да разпределим количеството светлина равномерно е желателно да поставим лампите на около 180см. една от друга. Ако те ...

Вижте още →
0

Естествен паркет, ламинат и каква подова настилка да изберем

Естествен паркет, ламинат и каква подова настилка да изберем

Ако сте си задавали въпроса “Каква подова настилка да изберем дали естествен паркет, ламинат или друга?”, то днес ще се опитаме да ви помогнем как да подходите при подобни обстоятелства. Благодарение на огромното разнообразие от видове подови настилки, можете да избирате измежду различни предложения, спрямо вашите представи, очаквания и естествено цени и бюджет. Ще откриете различни продукти на пазара, обхващащи широка гама такива, включително ламинат, естествен паркет, екзотичен паркет, многослойни паркети и дори кожени подови настилки.

Изборът ...

Вижте още →
0

Масло или лак за паркет да изберем

Масло или лак за паркет да изберем

Купувайки естествен масивен паркет, без предварителна обработка, пред вас се поставя въпросът какво точно да бъде финалното о му покритие. Изборът който ще направите е от изключителна важност за последващите начин на почистване, експлоатация, специфични грижи. Този избор е от съществено значение за вашата цялостна дървена подова настилка и нейните характеристики, обусловени именно от финалното й покритие с масло или лак за паркет.

Познати са основно два вида завършващи покрития – Вижте още →

0

Бамбуков паркет – екзотика в интериора от Sunrise

Бамбуков паркет – екзотика в интериора от Sunrise

Един от добре познатите видове екзотични подови настилки у нас е т.нар. бамбуков паркет. Той си остава все така модерен и дори по-предпочитан, а същевременно бързо, удобно и бюджетно решение за онези от вас, които търсят нестандартна визия при избор на екзотичен паркет. Едно от основните предимства на самия бамбуков паркет е именно по-интересната му шарка и визия.

Най-често бамбуков паркет може да се срещне в два основни цвята – жълт и ...

Вижте още →
0

Монтаж на корнизи, профили и первази

Монтаж на корнизи, профили и первази

Извършването на монтаж на корнизи, без значение дали те са от стиропор или пък друг материал е една сравнително не лека задача. Препоръчително е да се извършва от професионалисти, които имат необходимите инструменти и познания в тази област. Методът е аналогичен и при монтаж на первази и профили за стени.

Ето и пълно ръководство за монтаж на корнизи, което сме създали за вас:

Стъпка 1:

Поставяте корниза да легне на двете равнини – тавана и стената и очертавате с молив по една линийка, ...

Вижте още →
0
Page 1 of 6 12345...»