Информация

Отстъпка 10% на первази за под през месец Септември

Отстъпка 10% на первази за под през месец Септември

Поредната промоция от Sunrise, от която ви предлагаме да се възползвате е при покупка на первази за под и корнизи от стиропор от нашия шоурум.

Ние от Sunrise мислим постоянно за вас – нашите клиенти и вярваме, че вие се нуждаете от най-доброто на пазара за интериорни решения и то на най-добрите цени в София. Това ни провокира да продължаваме да ви предлагаме всеки месец нова промоция, като сега имате възможност да закупите первази за под, с които да гарантирате естетичната визия на своето жилище. Това обаче не ни беше достатъчно и ние решихме да добавим и корнизи от стиропор към нашата септемврийска промоция, за да можете вие да бъдете максимално удовлетворени, търсейки само и единствено най-доброто.

Вече можете лесно да добавите един страхотен и впечатляващ финален щрих към своя дом, да отпуснете своята фантазия да се рее в света на необятното изящество, търсещо съвършенството във всеки детайл. Не си купувайте поредния декоративен елемент за вашия интериор, подарете си уникалното съвършенство, което допълва вашите идеи и виждания в областта на интериорния дизайн, благодарение на Sunrise.

Можете да се възползвате от 10% отстъпка до края на месец Септември, 2012 година при покупката на первази за под и корнизи от стиропор и да получите това, което винаги сте желали – неповторимост, уникалност, стил.

Нашият промо код за вас е:

Первази9


Възползвайте се още днес и посетете нашия шоурум или се свържете с нас посредством формата за контакт или на някой от нашите телефони и ние ще отговорим на вашите въпроси.

0