Информация

Екзотичен паркет Бамбук от Sunrise

Екзотичен паркет Бамбук от Sunrise

Искате ли екзотика? Търсите ли различно усещане? Може би отговора на вашите търсения се казва екзотичен паркет?

В последните години бамбукът може да се срещне на нашия пазар с доста широко приложение. Едно от тях е под формата на добре известната подовата настилка паркет. Красивата шарка, в съчетание с ниската цена са добри предпоставки за все по-голямото търсене на екзотичен паркет бамбук. Голямо предимство е и бързият и лесен монтаж. Тъй като този паркет е обикновено в готово лакиран вариант, то не се налагат циклене и лакиране на вече положената подова настилка.Бамбуков паркет от SunriseЧесто възникват съмнения, доколко един бамбуков паркет е устойчив и дали твърдостта му е достатъчно висока. Факт е, че той е с по-голяма твърдост, дори от някои видове дъб, което е не малко допълнение към положителните качества на тази подова настилка. Основните цветови решения, които характеризират екзотичен паркет бамбук са предимно в светло жълта и кафява гама.

Какъв екзотичен паркет да изберем?

Срещат се и други разновидности като комбинация от тези два нюанса, а също така и такива с различия по отношение на структурата, плътността и т.н. Има и различни тонирани варианти на тази подова настилка – в червен, черен, тъмно кафяви цветове, с цел да отговорят на различни интериорни концепции. Може да срещнете и така нареченият пресован бамбук, който е обработен по специална технология и доста по-плътен от обикновения такъв. В този случай и твърдостта на този екзотичен паркет е значително по-висока, отколкото на стандартните аналози.

Когато търсите екзотичен паркет, на една наистина добра цена, то едно от най-добрите решения е паркет бамбук. Повечето модели подлежат на циклене, като по този начин си осигурявате една дълготрайна и качествена подова настилка. Тъй като е готово лакиран, паркетът от бамбук е обикновено с фаска, което придава допълнително красота на вашия под, като по този начин се подчертава формата на отделните дъски, наподобяващи визуалният ефект на дюшеме.

В шоурумът на Sunrise паркет ще откриете различни комбинации на екзотичен паркет бамбук и то на ексклузивни цени. Един интересен вариант е така нареченият бамбук тайгър, който представлява комбинация от светли и тъмни нюанси, подходящ за по-нестандартни и модерни интериорни решения.

Потърсете различното, потърсете нестандартното и уникалното, изберете екзотичен бамбуков паркет от Sunrise, за да имате приказния дом на своите мечти.

0