Информация

Премахване на графити – абонамент за фасади

Лятото е най-добрият сезон да се справите с ужасните драсканици по фасадите на вашите сгради! Освен, че обичайно мислите за почивка, добре е точно в този период от годината да се справите с така наречените графити на фасадите на жилищните кооперации. Те представляват своебразни прояви на творчество, недорасло до красивите измерения на художествени произведения и то точно на вашите балкони или фасади на сградите в които живеете.

Тези прояви обаче могат да бъдат тотално премахнати. Два продукта ще дадат нова глътка въздух и естетическа визия според вашите очаквания върху фасадните покрития на местата където живеете или развивате вашият бизнес! Това са продуктите, които премахват така наречените графити от горепосочените места. Бързо, лесно и удобно, можете да се наслаждавате на прекрасни фасади според вашият вкус с подходящите външни мазилки или камъни, благодарение на специалната технология, предлагаща устойчивост и красота от Сънрайз.

Това което трябва да направите е много просто и не изисква особени усилия. Просто се обадете на посочените телефони и опишете какъв точно е вашият случай! Специалистите от Сънрайз ще проведат оглед и професионална консултация за всеки конкретен случай, свързан с проблеми касаещи графитите по фасадите на конкретни сгради. Можете да закупите продукти за премахване и последваща защита срещу графити, чрез които сами да опитате да решите проблемите от това естество. Можете и да поискате професионално почистване на графити от фасади чрез съответните продукти и системи за почистване и превенция от последващи вандалщини. Всичко това е въпрос на ваш личен избор.

Иновативна услуга, която може да предпочетете е абонаментната услуга – поддръжка на фасада. В нея се включват както почистване на графити, така и последващата поддръжка на самата фасада – обработка със съответните специализирани продукти за защита срещу графити, почистване на нови драсканици и отново полагане на защита. Изборът остава във ваши ръце , изпълнението оставете на нас!

0