Информация за Мазилки и Бои

Мазилки за баня – едно различно решение

Мазилки за баня – едно различно решение

Едно от най-често срещаните интериорни решения за стените в банята са плочките. Но ако този вариант не ви харесва и искате нещо по-различно, то можете да изберете и варианта мазилки за баня, които са създадени точно за такова приложение.

Това не толкова популярно интериорно решение става все по-предпочитано, поради многообразните цветови възможности, структури и релефи на мазилките. Не всеки тип мазилки обаче са подходящи за баня.

Понякога дори може да се наложи да положите най-горен слой ...

Вижте още →
0

Антиграфити продукти – сигурен начин за защита на фасадата

Антиграфити продукти – сигурен начин за защита на фасадата

Все по-често се срещат ужасните драсканици по фасадите на сгради, което популяризира използването на антиграфити продукти. Не само частни домове, но и много обществени постройки са загрозени с така наречените графити – „творческа“ проява на съвременните хулигани.

Със спрей или пък маркери, разноцветни надписи унищожават не само красиви мазилки, но също така и облицовки от камък, метал, дърво и други. Ако ви е писнало да пребоядисвате вашата фасада, с едничката цел да прикриете графитите, то има решение за този ...

Вижте още →
0

Декоративни мазилки: Да изградим съвършен дом

Декоративни мазилки: Да изградим съвършен дом

Искате да направите своят дом съвършен? Започнете от стените и по-точно така наречените декоративни мазилки. Пред вас ще се разкрие един наистина необятен свят от възможности и комбинации.

Изборът на интериорни мазилки като интериорно решение е свидетелство за подчертан индивидуализъм, стил и вкус. Вариантите, релефът, структурата и цветовете са наистина разнообразни, а правилното им съчетаване ще доведе до зашеметяващи резултати.

От стандартната венецианска мазилка, през различни перлени ефекти до съвсем матови модели интериорните декоративни мазилки могат напълно да ...

Вижте още →
0